lauantai 26. helmikuuta 2011

Kuka on Ras Misse
Kuka on Ras Misse?

Hän on musikaalinen lahjakkuus, lahja maailman naisille ja muutenkin mukava kaveri. Tykkää soittaa brutaalia dubsteppiä, mutta omaa myös lempeän puolen rakkauslauluille (Roxette FTW!) Ja melodiaa ei sovi unohtaa!

Miksi dubstep?

Koska siinä kiteytyy koko syvän basson oleellinen asia: ääni joka liikuttaa.

Kerro vähän taustoistasi?

No, voin kertoa sen verran että dekit ostettu vuonna 1996. Vinyyliltä soitettu ensin hardcorea, sitten psykeä ja lopuksi progea. Vuosien tauon jälkeen innostus soitteluun kirposi kun hiffasi miten siistejä juttuja voi digitaalisesti tehdä kontrollerin ja oikean miksaussoftan kanssa.

Aijaa, et taida saada levyjä edes biittiin ku käytät Traktoria?

No, voin sanoa että saan toki, mutta ainahan jaksetaan nälviä autosyncistä =D (ei sitä ole pakko käyttää) Itse näkisin asian niin, että nykytekniikka mahdollistaa sujuvamman transition biisien välillä, ja voit itse keskittyä efekteihin yms. muuhun "taiteelliseen" ulosantiin. Itselleni tekniikka siis on antanut vapaammat kädet toteuttaa itseäni musiikillisesti, toivottavasti se myös paistaa läpi esiintymisistäni.

Noniin, kerro unelmakeikastasi. Millainen se olisi?

Se, että yksikin ihminen tanssii on jo hyvä keikka. Soittamani musiikki ei ole mitenkään haastellista, mutta vaatinee tiettyä mielentilaa saadakseen juonesta kiinni. Ja jos ihan ruvetaan pyöritteleen ajatuksia, niin keikka jossain massiivisessa tehdaskompleksissa missä on hunajainen äänentoisto ja tuhansia ihmisiä, valot ja laserit, niin alkaa olla lähellä unelmaa.

Semmosta juu. Mites tuo oma tuotanto?

No niin, onhan näitä. Eri pseudonyymeillä tullu duunattua musaa, mutta koska nyt kyse Ras Missestä niin laitan tähän pari siihen liittyvää tuotantoa:
jaMainiota, tunnut olevan hyvää pataa Sillu100% kanssa?

Kyllä, meillä on lukuisia proggiksia, toiset valmistuu, toiset ei. Hieno mies. Yritän aina mahdollisuuksien mukaan käyttämään miestä MC:nä keikoillani.

Mites tulevaisuus?

Kuka sen tietää. Mä teen tätä omaa juttuani ja uskon siihen. Ei kai muulla ole väliä.

Onko sulla jotain promomiksausta mitä vois kuunnella?

On, http://soundcloud.com/rakkausradio/ras-misse-live-rakkausradioEi kommentteja:

Lähetä kommentti